Overnachten op Ibiza

Als het gelukt is om een vliegticket te boeken kun je gaan kijken naar het overnachten op Ibiza. Weet je al waar je wilt overnachten? Ibiza kent een aantal plaatsen:

 • – Port Sant Miquel de Balansat
 • – Santa Eulalia del Río
 • – Portinatx
 • – Figueretas
 • – Sant Antoni de Portmany
 • – Ibiza-Stad
 • – Playa d’En Bossa

In al deze plaatsen zijn voldoende hotels, appartementen en vakantiehuizen te vinden. Het is vaak de kunst om een passende accommodatie te vinden. Bedenk daarom eerst wat je wensen zijn voordat je op zoek gaat naar een overnachtingsplek. Sommige mensen reizen met huisdieren bijvoorbeeld, niet elke accommodatie staat dat toe.

Als je het prettig vindt om zelf te kunnen koken in je accommodatie dan kun je het beste een appartement boeken. De meeste appartementen beschikken namelijk over een keukenblok. Met zo’n keukenblok kun je veel geld besparen, want uit eten gaan op Ibiza kan namelijk behoorlijk prijzig zijn. Als je met z’n tweeën bent valt het nog mee, maar reis je met een heel gezin dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen.

Wij wensen je een hele goede vlucht en een onvergetelijke vakantie toe op Ibiza. Geniet van het mooie weer, het strand en natuurlijk van de zee!

Huis huren op Ibiza

Een vakantiehuis huren op Ibiza is tegenwoordig heel eenvoudig te doen, je boekt een vakantiehuis namelijk eenvoudig via het internet. Hoe kun je een passend vakantiehuisje op Ibiza vinden? Wij willen je daar graag bij helpen.

Vakantiehuis huren op Ibiza

Bedenk allereerst waar je precies naar toe wilt op Ibiza en waar je dus een vakantiehuis wilt huren op Ibiza. Het eiland kent meerdere plaatsen namelijk. Laten we eens kijken naar de verschillende plaatsen die erg in trek zijn bij toeristen:

 • Port Sant Miquel de Balansat
 • Portinatx
 • Figueretas
 • Ibiza-Stad
 • Santa Eulalia del Río
 • Playa d’En Bossa
 • Sant Antoni de Portmany

Zoals je ziet zijn er veel plaatsen die je kunt bezoeken. Verdiep je in de bezienswaardigheden en voordelen die de plaatsen kennen. Bepaal aan de hand van die gegevens waar je graag naar toe wilt gaan. Een andere belangrijke vraag is met hoeveel personen je naar Ibiza toe gaat. Als je samen met je partner gaat heb je genoeg aan een klein vakantiehuisje. Heb je echter een groot gezin met 6 kinderen bijvoorbeeld, dan heb je een vakantiehuis voor 8 personen nodig.

Budget

Hoeveel geld wil je maximaal uitgeven? Ook dat is een belangrijke vraag als je op zoek wilt gaan naar een vakantiehuis. Misschien wil je niet meer dan 100 euro per dag uitgeven. Iemand anders heeft een enorm ruim budget en kan wel 250 euro per dag uitgeven.

Filters

Als je de net genoemde zaken voor jezelf op een rij hebt gezet kun je gaan filteren. Door aan te geven hoeveel je maximaal wilt uitgeven, met hoeveel personen je overnacht en in welke stad je wilt overnachten filter je de vakantiehuizen. Op heel Ibiza kun je meer dan 2.000 vakantiehuizen vinden, filteren op basis van je persoonlijke wensen is dus echt nodig om een overzicht te krijgen van passende vakantiehuizen.

Villa huren Ibiza

Als je met een groot aantal personen naar Ibiza gaat kun je ervoor kiezen om een villa te huren. Het kenmerk van een villa is de grote oppervlakte. In sommige villa’s kun je wel 10 slaapkamers terugvinden. Er kunnen in zo’n villa dus een groot aantal mensen terecht. Als je met een grote vriendengroep naar Ibiza vertrekt is een villa in sommige gevallen een ideale optie.

Hoog gewaardeerde vakantiehuizen

Als je een goed vakantiehuis wilt huren op Ibiza, dan moet je ook even kijken naar de beoordelingen van eerdere vakantiegangers. Wat vonden zij van het vakantiehuis? Als je vakantiehuizen vindt met tientallen hoge beoordelingen (4 of 5 sterren) dan kun je spreken van een zeer goed vakantiehuis. Als je een dergelijk huis boekt kun je er vanuit gaan dat je comfortabel zult gaan overnachten.