Ontdek de beste verborgen stranden van Ibiza

Als je aan Ibiza denkt, denk je waarschijnlijk aan drukke stranden, feesten en grote resorts. Maar Ibiza heeft ook een aantal prachtige verborgen stranden die nog niet zijn ontdekt door massatoerisme. Deze stranden bieden rust, adembenemende natuur en kristalhelder water.

Cala Xuclar

Een van de meest afgelegen stranden van Ibiza is Cala Xuclar. Dit kleine strand ligt in het noorden van het eiland en wordt omgeven door steile rotsen. De rust en sereniteit van Cala Xuclar maken het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Neem een picknickmand mee en geniet van een rustige dag op dit prachtige strand.

Cala d’en Serra

Een ander verborgen juweeltje is Cala d’en Serra, gelegen in een smalle baai aan de oostkust van Ibiza. Dit strand is alleen bereikbaar via een steile afdaling, waardoor het minder populair is bij toeristen. De schilderachtige omgeving en het kristalheldere water maken dit strand de moeite waard om te bezoeken.

Es Portitxol

Voor de avontuurlijke reizigers is Es Portitxol een must-visit. Dit strand is alleen bereikbaar via een wandelpad van ongeveer 30 minuten, maar de beloning is een prachtig afgelegen strand met ongerepte natuur. Neem je snorkelspullen mee, want het water rond Es Portitxol is perfect om te snorkelen en te duiken.

Na het verkennen van deze verborgen stranden, zul je een kant van Ibiza hebben gezien die maar weinig mensen kennen. Geniet van de rust en de prachtige natuur, en maak onvergetelijke herinneringen op deze unieke stranden.

Conclusie

De verborgen stranden van Ibiza bieden een ontsnapping aan de drukte van de meer populaire stranden. Of je nu op zoek bent naar rust, natuur of avontuur, deze afgelegen stranden hebben voor elk wat wils. Dus de volgende keer dat je Ibiza bezoekt, vergeet dan niet om de gebaande paden te verlaten en de verborgen juweeltjes van het eiland te ontdekken.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *