Ontdek de verborgen schatten: Een gids voor de lokale markten van Ibiza

Als je op zoek bent naar een unieke en authentieke ervaring op Ibiza, dan zijn de lokale markten de place to be. Hier kom je in contact met de lokale bevolking, ontdek je de ambachtelijke producten en kun je unieke souvenirs kopen. In deze gids nemen we je mee op een reis langs de verschillende markten op het eiland, zodat je de verborgen schatten van Ibiza kunt ontdekken.

Las Dalias Hippiemarkt

Een van de meest beroemde en geliefde markten op Ibiza is de Las Dalias Hippiemarkt. Deze markt is gelegen in San Carlos en vindt plaats op zaterdag en maandagavond. Hier vind je een breed scala aan handgemaakte artikelen, kleding, sieraden, kunst en nog veel meer. Na het winkelen kun je genieten van live muziek en heerlijk eten in een ontspannen atmosfeer.

Openingstijden:

  • Zaterdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Maandag: 18:00 – 24:00 uur

Punta Arabi Hippiemarkt

De Punta Arabi Hippiemarkt is gelegen in Es Canar en vindt elke woensdag plaats. Deze markt heeft een lange geschiedenis en trekt bezoekers van over de hele wereld. Naast de vele kraampjes met hippie-achtige kleding en accessoires, is er ook een speciale ambachtelijke sectie waar lokale ambachtslieden hun unieke creaties presenteren.

Openingstijden:

  • Woensdag: 10:00 – 18:00 uur

San Juan Market

Als je op zoek bent naar een meer authentieke en lokale ervaring, dan is de San Juan Market in het gelijknamige dorp een aanrader. Op zondagochtend komen de lokale boeren samen om hun verse producten te verkopen, van groenten en fruit tot olijfolie en lokale kazen. Daarnaast vind je hier ook handgemaakte ambachten en kleding.

Openingstijden:

  • Zondag: 10:00 – 14:00 uur

Of je nu op zoek bent naar unieke souvenirs, lokale producten of gewoon wilt genieten van de levendige sfeer, de lokale markten van Ibiza bieden voor ieder wat wils. Dus pak je tas in en ga op ontdekkingstocht langs de verborgen schatten van het eiland!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *