Ontdek de leukste kinderboerderijen en dierenopvangcentra op Ibiza

Als je op zoek bent naar een leuke en educatieve ervaring voor de kinderen tijdens je vakantie op Ibiza, dan zijn de kinderboerderijen en dierenopvangcentra zeker een bezoek waard. Hier kunnen kinderen interactie hebben met verschillende dieren en meer leren over hun zorg en welzijn. Ontdek hieronder de leukste kinderboerderijen en dierenopvangcentra op Ibiza.

Kinderboerderij Es Puig

Een van de populairste kinderboerderijen op Ibiza is Kinderboerderij Es Puig. Hier kunnen kinderen verschillende dieren zoals geiten, kippen, konijnen en paarden ontmoeten en voeren. Er is ook een speeltuin en picknickplaats waar gezinnen kunnen genieten van een ontspannen dagje uit. Daarnaast organiseert de kinderboerderij educatieve activiteiten en workshops voor kinderen, waar ze meer te weten kunnen komen over de dieren en hun gedrag.

Openingstijden:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m zondag: 10.00 – 18.00 uur

Adres:

Carretera de Sant Joan, km 15, 07810 Ibiza, Spanje

Dierenopvangcentrum Can Dog

Can Dog is een dierenopvangcentrum op Ibiza dat zich inzet voor het redden en verzorgen van mishandelde en verwaarloosde dieren. Het centrum biedt rondleidingen aan waarbij kinderen de mogelijkheid hebben om katten, honden, ezels en andere dieren te ontmoeten en te helpen met hun verzorging. Het is een geweldige kans voor kinderen om meer bewust te worden van dierenwelzijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het helpen van dieren in nood.

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag: 10.00 – 13.00 uur en 16.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 – 13.00 uur
  • Zondag: Gesloten

Adres:

Carretera Sant Antoni, km 1, 07820 Sant Antoni de Portmany, Ibiza

Kinderboerderij Sa Canaleta

Kinderboerderij Sa Canaleta is gelegen in een prachtig landelijk gebied van Ibiza en biedt een leuke en leerzame ervaring voor kinderen. Hier kunnen kinderen genieten van interactie met dieren zoals schapen, varkens, eenden en ezel, en leren over de verzorging van boerderijdieren. Daarnaast zijn er speeltoestellen, een restaurant en een winkel waar lokale producten worden verkocht.

Openingstijden:

  • Dagelijks: 10.00 – 18.00 uur

Adres:

Carretera Sant Mateu – Sant Antoni, km 1.3, 07820 Sant Antoni de Portmany, Ibiza

Of je nu kiest voor een bezoek aan een kinderboerderij of een dierenopvangcentrum, het is een geweldige manier om kinderen bewust te maken van dierenwelzijn en ze een leuke en educatieve ervaring te bieden tijdens hun vakantie op Ibiza.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *