Bars op Ibiza

Veel mensen bezoeken Ibiza niet alleen om te genieten van de zee en het strand, maar ook om bars, clubs en cafés te bezoeken. Er zijn enorm veel bars te vinden op het eiland. Welke bar is nou de beste?

Op het internet kun je enorm veel lezen over een aantal bars op Ibiza, sommigen hebben zelfs beoordelingen. Deze beoordelingen vertellen je veel over de betreffende bar. Als mensen een 4- of 5-sterren beoordeling geven dan kun je er namelijk vanuit gaan dat je met een zeer goede bar te maken hebt. E

en 3-sterren bar is ook nog redelijk, maar heeft een bar 1 of 2 sterren dan is deze niet zo goed. Wil je zeker weten dat je een bar gaat bezoeken die goed is, focus je dan op de 4- en 5-sterren bars.

Top 10 bars van Ibiza

Wij hebben gekeken naar de beste bars op Ibiza, daar is een top 10 uitgekomen. Graag vertellen wij je welke bars in deze top 10 staan. Je kunt in deze bars de beste cocktails drinken en genieten van een lekker hapje eten.

1) De echte nummer 1 is de “Liquido Cocktail Bar” op Ibiza. Tientallen bezoekers beoordelen deze bar met 5 sterren. Daarnaast noemen bezoekers deze bar “Geweldig”, “Fantastisch” en “Ik kom zeker nog een keer terug”.

2) De nummer twee is “Tropi trance ibiza bar”, een bar die ook 5 sterren krijgt van de bezoekers. “De beste bar in de stad” en “Geweldig” zijn uitspraken van bezoekers van de bar.

3) Charlies Bar krijgt 4,5 sterren qua beoordelingen. Ook een bar waar je heerlijk een cocktail kunt drinken dus.

4) Op nummer 4 staat de bar “Ushuaia Ibiza Beach Club”. Honderden mensen hebben deze bar beoordeeld. Als deze beoordelingen gemiddeld worden komen we uit op 4,5 sterren, een prima beoordeling dus.

5) De bar “S’Escalinata” staat op nummer 5 in de top 10. Deze bar heeft een stuk minder beoordelingen (25 ongeveer), maar scoort wel een mooie 5-sterren.

6) Nummer 6 is “The Red Lion”. “Geweldige plek” is één van de positieve beoordelingen die we over deze bar kunnen vinden.

7) Nummer 7 is de bar “Mayfair Bar”, een bar die beoordeeld wordt met 5 sterren door enkele tientallen bezoekers.

8) Ook nummer 8 krijgt 5 sterren, deze bar heet “Mar I Pins Ibiza”. “Beste bar” is één van de vele positieve beoordelingen.

9) Op nummer 9 zien we “Rio’s Bar”, een zeer vriendelijke Engelse bar die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

10) De laatste in de top 10 is “Vincent’s Pub”, een leuke en gezellige late night pub.

Je hebt kunnen lezen wat de 10 beste bars op Ibiza zijn. Dit zijn de populairste bars van het eiland. Bezoek deze kroegen op Ibiza en geniet van je vakantie onder het genot van een lekker drankje of een hapje eten