Hotels op Ibiza

De overnachting is een belangrijk onderdeel van je vakantie. Je wilt natuurlijk overnachten in een hotel met goede faciliteiten, toch? Wij willen je graag helpen bij het vinden van een passend hotel. Een goede aanbieder is bijvoorbeeld Booking.com

Bepaal je budget

Er zijn enorm veel hotels op Ibiza. Een hotel boeken op Ibiza is gelukkig zo gebeurd, maar welk hotel moet je boeken? Het is allereerst verstandig om je budget te bepalen. Stel dat je 7 overnachtingen wilt boeken, hoeveel wil je dan maximaal uitgeven? Voor de één is dit misschien 500 euro, iemand anders kan 2.000 euro besteden.

Sterren

Als je eenmaal weet wat je maximale budget is, dan kun je gaan bepalen wat je eisen zijn qua sterren. Wil je overnachten in een super luxe 5-sterren hotel of ben je ook tevreden met een 3-sterren of 4-sterren hotel? Je kunt wel raden dat een 5-sterren hotel in de meeste gevallen een stuk duurder uitvalt.

Faciliteiten

Een ander belangrijk punt zijn de faciliteiten. Heb je bepaalde eisen? Sommige mensen willen alleen in een hotel overnachten waar ook in zwembad en sportschool in terug te vinden is. Misschien heb jij ook dergelijke wensen, wat heel goed mogelijk is. Als je met kinderen op vakantie gaat wil je natuurlijk een hotel boeken waar ook nagedacht is over kindervermaak. Je kinderen moet voldoende speelmogelijkheden hebben in zo’n geval. Zoek daarom een hotel die dergelijke faciliteiten heeft als je met kinderen reist.

Plaats

Ook de ligging is niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Wil je graag zo dicht mogelijk aan het strand overnachten, of wil je juist dichtbij het centrum van een stad overnachten? Er zijn verschillende plaatsen op Ibiza te vinden, allemaal hebben ze tientallen hotels waar je uit kunt kiezen. De grootste stad op Ibiza is Ibiza-Stad. Playa d’En Bossa en Santa Eulalia del Río zijn andere bekende steden.

De beste hotels

Als je op zoek gaat naar de beste hotels dan kun je altijd even op internet kijken naar de zogenaamde beoordelingen. Binnen enkele minuten kun je ontdekken wat anderen over een hotel te zeggen hebben. Als wij kijken naar hotels met veel goede beoordelingen dan hebben wij er een aantal voor je gevonden. Osiris Ibiza, Grand Palladium Palace Ibiza Resort & Spa en Garbi Ibiza & Spa komen als beste uit de bus. “Fantastisch hotel”, “We hebben een geweldige vakantie gehad” en “Wat een fantastische plek om te overnachten” zijn ervaringen van mensen die in één van de net genoemde hotels hebben overnacht.

Vakantie Ibiza

Wij wensen je een hele prettige vakantie toe op Ibiza. Aan het weer zal het in ieder geval niet liggen want het is bijna altijd prachtig weer op het eiland. Geniet van de vele stranden en de bezienswaardigheden die je aantreft op Ibiza. Naast de stranden, bars, cafés en restaurants kun je ook kerken en verschillende musea bezoeken. Uiteraard kun je ’s avonds verschillende clubs bezoeken en uit je dak gaan tot in de late uurtjes.


Booking.comBooking.com