trouwen op Ibiza

Voor velen is Ibiza dé plek om te trouwen. De prachtige azuurblauwe zee, zonovergoten stranden en betoverende zonsondergangen zijn de kenmerken van Ibiza. Alle soorten bruiloften zijn mogelijk. Van traditioneel en elegant tot een verfijnde ceremonie en een glamorous feest. Op Ibiza kan alles.

Locaties

Er zijn vele plekken op Ibiza waar je kunt trouwen. Voor ieder is er wat wils en waar je wilt trouwen hangt helemaal af van jullie wensen. Het strand van Amante, in het binnenland Can Gall, op het water of bij een grote villa, het kan op Ibiza allemaal.

Strand van Amante

Het strand van Amante is een exclusief privé strand omringt door rotsen en groen. Amante staat ook bekend als beachclub maar stelt zich ook beschikbaar voor bruiloften.

Can Gall

Hotel Can Gall is een besloten omgeving waar je je in een paradijs waant. Een prachtige groene tuin vol met fruitbomen, privézwembad en fine-dining maakt het een perfecte locatie. Wat ook handig is, is dat iedereen kan blijven slapen.

Op het water

Ibiza biedt de gelegenheid om op een schip te trouwen. Het houten zeilschip Turkish Schooner 85 is geschikt voor ongeveer 40 personen waar je van een exclusief diner, ondergaande zon en een dj kunt genieten.

Urban Casa India

Wil je in een luxe villa op Ibiza trouwen, dan is Uban Casa India een geschikte locatie. In alle luxe kun je hier van de ceremonie, diner en het feest genieten.

Kerk

Er zijn genoeg kerken op Ibiza voor een mooie en traditionele bruiloft. Bij een aantal van deze kerken spreekt de priester Spaans of Engels. Een spectaculair gelegen kerkje is El Cubells. Gelegen op een hoge rots met een prachtig uitzicht op zee. Ook San José is prachtig met een groot plein voor de kerk en een mooi interieur. Voor een meer landelijke bruiloft is San Carlos een aanrader.

Kosten op Ibiza

Voor een bruiloft op Ibiza moet je denken aan bedragen vanaf €2500 voor een kleine en simpele bruiloft tot €40.000 voor een hele luxe bruiloft met alles wat je maar wilt. Het hangt helemaal af van je wensen maar voor een klein budget is trouwen op Ibiza ook mogelijk!